Dugros

GESCHIEDENIS

Onze roots gaan terug naar het Zuid-Hollandse dorpje Oud-Beijerland omstreeks 1953. Daar legde de grondlegger van Dugros de basis voor dit huidige familiebedrijf. In een klein fabriekje maakte en verkocht deze vakman hoogwaardige lederen producten. De ontwikkelingen volgden elkaar in rap tempo op en uiteindelijk ontstond Dugros.

ontdek hier meer

 Geschiedenis Dugros
/

Cash & Carry

Met de Dugros Cash & Carry stellen wij ondernemers in staat om opslagruimte te besparen, voorraden te minimaliseren en risico’s te verkleinen. Dugros biedt een uitgebreid assortiment aan van diverse producten. In de Cash & Carry is alles direct uit voorraad leverbaar en zijn klanten 6 dagen per week welkom. 

ontdek onze cash & carry

 

PRIVATE LABEL

De jarenlange ervaring op het gebied van ontwikkeling en orderbegeleiding zetten wij in om klanten diverse private label mogelijkheid te bieden. Vanwege langdurig en intensief contact met gecertificeerde productielocaties in Azië kunnen wij de meest uiteenlopende private label producties draaien op het gebied van tassen en portemonnees.

ontdek de mogelijkheden

 Geschiedenis Dugros
/

WEBSHOP

Wij spelen graag in op de behoefte van onze klanten. In deze snelle economie verkopen we liever geen 'nee'. Met de Dugros webshop kan via mobiel of computer eenvoudig en snel worden besteld. Dit bespaart tijd en dus geld. Ook dit uitgebreide assortiment is veelal direct vanuit voorraad leverbaar en de verzending vindt in de meeste gevallen nog dezelfde dag plaats.

ontdek onze webshop

 

MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen stond altijd al hoog bij ons in het vaandel. Fabrikanten die gebruikt worden voor producties beschikken minimaal over een BSCI lidmaatschap. Twee veelgebruikte productielocaties beschikken over een SA8000 keurmerk, waarvan één zelfs over een bronzen LWG status.Onze medewerkers reizen eens in de drie maanden af naar Azië om ontwikkelingen met eigen ogen te kunnen beoordelen.

ontdek onze visie

 Dugros MVO
/

TEAM

Elke dag werken ruim dertig mensen enthousiast voor Dugros. Samen vormen zij een hecht team. Van kantoor tot magazijn, overal is het gezellig. In een positieve werksfeer lukt het ons nog beter om u van dienst te zijn. Benieuwd naar de gezichten achter Dugros?

ontdek ons team